Αρχική 2017-08-16T22:21:04+00:00

Καλωσήρθατε στην Inspira

 “INSPIRA ονομάσαμε το νέο μας εγχείρημα – περιέχει την λέξη έμπνευση, ενώ παραπέμπει και στη σπείρα – σύμβολο αέναης δημιουργίας, που είναι το λογότυπο μας”.

Αναζητούμε έμπνευση…

…από το Αιγαίο και τους πολιτισμούς που αναπτύχθηκαν γύρω από αυτό, τον Κυκλαδικό, τον Μινωικό, τον Μυκηναϊκό, τον αρχαίο Ελληνικό, τον Βυζαντινό, αλλά και τον σύγχρονο λαϊκό Ελληνικό, για να δημιουργήσουμε “τέχνη που μπορείς να φορέσεις”.

Μας συγκινούν…

…οι λεπτομέρειες που κρύβονται στα τεχνουργήματα που εκτίθενται στα μουσεία μας, στις τοιχογραφίες και μωσαϊκά ναών και ανακτόρων. Αυτές οι λεπτομέρειες που αποκαλύπτουν πως έβλεπαν και κατέγραφαν τον κόσμο τους οι άνθρωποι που κατοίκησαν τα νησιά του Αιγαίου για χιλιάδες χρόνια.

Τις απομονώνουμε και…

…τους δίνουμε νέα ζωή. Η λεπτομέρεια από ένα μινωικό δαχτυλίδι, που βρέθηκε θαμμένο στην Κνωσό μπορεί να γίνει μεταξοτυπία σε ένα μπλουζάκι! Ένα μέρος από μια τοιχογραφία στη Θήρα μπορεί να διακοσμήσει μια τσάντα!

Σχεδιάζουμε t-shirts,ρούχα, μαντήλια, παρεό, τσάντες και χειροποίητα κοσμήματα, που κατασκευάζονται από Έλληνες τεχνίτες.

Περισσότερα…

CLOTHING    JEWELRY  inspira-symbol  ACCESSORIES  inspira-symbol  GIFTS

inspired by the AEGEAN CIVILIZATIONS

Gallery!

inspira art you can wear

“Joy in looking and comprehending is Nature’s most beautiful gift”. Albert Einstein

Που θα μας Βρείτε – Καταστήματα

1. ΧΑΝΙΑ

Αγγέλου 14, Χανιά, 73131

2. ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Πάπα Αλεξάνδρου Ε 2, Ηράκλειο, 71202

Get 10% Off now!

Register now and get free coupon code.

 Register Now