Λίγα λόγια2019-07-18T14:29:03+00:00

Λίγα λόγια για εμάς και την Inspira

Δανάη και Δημήτρης. Δύο άνθρωποι που κοίταξαν τη ζωή από πολλές προοπτικές. Η Δανάη μεγάλωσε κοντά σε έναν πατέρα, που κατέχει τις αρχαιότερες τεχνικές κατασκευής κοσμημάτων. Έμαθε λοιπόν να φτιάχνει κοσμήματα από αγάπη και σεβασμό γι’ αυτήν την τέχνη. Σπούδασε γλώσσες, γιατί λατρεύει την επικοινωνία, αλλά τελικά εμβάθυνε στο γιόγκα. Το αρχαίο αυτό σύστημα την βοήθησε να καταλάβει καλύτερα τον κόσμο, τον εαυτό της και τους άλλους.

Ο Δημήτρης προέρχεται από μια οικογένεια, που δραστηριοποιείται στην έκδοση εξειδικευμένων βιβλίων σχετικών με την Αρχαιολογία και την Τέχνη. Σπούδασε Βιολογία και κατανόησε έτσι βαθύτερα τη Φύση που λατρεύει. Αξιοποιώντας το χάρισμα του να επιμένει στις λεπτομέρειες και στην οργάνωση, ασχολήθηκε με την παραγωγή και την εμπορία ενδυμάτων. Τα τελευταία χρόνια, εργάστηκε στην οικογενειακή επιχείρηση.

Όταν συναντήθηκαν, γεννήθηκε η INSPIRA.

“…what is done in love, is done well”. Vincent van Gogh

“Ελπίζουμε ότι οι δημιουργίες μας κρατούν μέσα τους ένα μικρό κομμάτι από το Αιγαίο”

Στο Αιγαίο επιβάλλεται να είσαι λιτός, εφευρετικός με τα υλικά σου, τολμηρός και ευθύς, για να επιβιώσεις.

Το παντοδύναμο φως του λεπταίνει τις γραμμές και τονίζει το σημαντικό.

Η καρδιά ανοίγει, το μυαλό καθαρίζει, τα μάτια κοιτούν τα απαραίτητα. Αν κοιτάξεις γύρω σου, η ίδια ομορφιά σε συγκινεί όπως τότε.

Απευθυνόμαστε σε αυτούς που αγαπούν το Αιγαίο, έρχονται και ξαναέρχονται και θέλουν να πάρουν ένα κομμάτι από αυτήν την υπέροχη θάλασσα μαζί τους.

Τα καταστήματα INSPIRA βρίσκονται, στα Χανιά, κοντά στο Ναυτικό Μουσείο και στο Ηράκλειο, απέναντι από το Αρχαιολογικό Μουσείο.

Το Όνειρο μας Έγινε Πραγματικότητα

…Ηράκλειο

Το κατάστημα μας στο Ηράκλειο βρίσκεται στην οδό Πάπα Αλεξάνδρου, ακριβώς δίπλα στο Αρχαιολογικό Μουσείο του Ηρακλείου.
Το Μουσείο αυτό δικαίως θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα μουσεία της Ευρώπης και σίγουρα είναι αυτό με την πλουσιότερη συλλογή κομψοτεχνημάτων της Μινωικής περιόδου.
Είμαστε λοιπόν δίπλα στην πηγή έμπνευσης μας σε ένα σημείο της πόλης που προσφέρεται για βόλτες με αρκετά μυστικά σημεία για ανάπαυλα.

Το Κατάστημα μας στο Ηράκλειο, Κρήτη.

Πάπα Αλεξάνδρου Ε 2, Ηράκλειο, 71202