Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να πραγματοποιήσουν αγορές προϊόντων μέσω της ιστοσελίδας μας, η επιχείρηση διαθέτει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

Α. Αντικαταβολή (μόνο για Ελλάδα)

Πληρώστε κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας στην μεταφορική εταιρεία.

elta-courier

ΕΛΤΑ COURIER

Κόστος Αντικαταβολής: 3,10€.
(οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%)

geniki-taxydromiki

ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ

Κόστος Αντικαταβολής: 6,57€.
(οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%)

Β. Με έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό (μόνο για Ελλάδα)

Η Επιχείρηση τηρεί τους παρακάτω λογαριασμούς:

alpha-bank

ALPHA BANK

Δικαιούχος Λογαριασμού:
ΓΕΡΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΔΑΝΑΗ
IBAN: GR3801401840184002002015048
SWIFT: CRBAGRAA

national-bank

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Δικαιούχος Λογαριασμού:
ΓΕΡΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΔΑΝΑΗ
IBAN: GR7601101470000014700414320
SWIFT: ETHNGRAA

piraeus-bank

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Δικαιούχος Λογαριασμού:
ΓΕΡΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΔΑΝΑΗ
IBAN: GR1901710390006039135863268
SWIFT: PIRBGRAA

EUROBANK

Δικαιούχος Λογαριασμού:
ΓΕΡΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΔΑΝΑΗ
IBAN: GR1102600190000550201455604
SWIFT: EFGBGRAA

Στείλτε μας την απόδειξη κατάθεσης με email στο για την συντομότερη εξυπηρέτηση σας. Η αποστολή των προϊόντων γίνεται άμεσα μετά τη λήψη του αποδεικτικού κατάθεσης.

Γ. Με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησης δέχεται τις περισσότερες πιστωτικές / χρεωστικές κάρτες. Η διαδικασία είναι πλέον πολύ διαδεδομένη στο ηλεκτρονικό εμπόριο, και απόλυτα ασφαλής.

Οι συναλλαγές γίνονται μέσα από τη διαδικασία της παραγγελίας, η οποία σας οδηγεί στο σύστημα πληρωμών Alpha e-Commerce της Alpha Bank, η οποία εγγυάται για την ασφάλεια της συναλλαγής.

alpha-bank-commerce

Οι πληροφορίες σχετικά με την κάρτα (αριθμός κάρτας, CVV2, ημερομηνία λήξεως) μεταδίδονται / μεταφέρονται μέσω Διαδικτύου σε κρυπτογραφημένη μορφή (SSL 128-bit encryption) και δεν είναι προσβάσιμες από τρίτους.

Τα συστήματα και οι διαδικασίες που χρησιμοποιούνται από την Alpha Bank εμποδίζουν σε τρίτους την πρόσβαση στα δεδομένα και τα πληροφοριακά της συστήματα.

Η ιστοσελίδα της Τραπέζης στην οποία εισάγετε τα στοιχεία της κάρτας σας, φέρει ψηφιακό πιστοποιητικό για να μπορεί ο καθένας να ελέγξει τη γνησιότητάς της, δηλαδή να διαπιστώσει ότι ανήκει πραγματικά στην Υπηρεσία Alpha e-Commerce της Alpha Bank.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις εξής πιστωτικές κάρτες: VISA, Mastercard, Maestro, American Express και Diners.

Προσοχή:
Η επιχείρηση δεν αποθηκεύει ή καταχωρεί στο σύστημά της αριθμούς πιστωτικών καρτών, CCV2, καθώς και ημερομηνίες λήξεως των πιστωτικών καρτών.

Δ. Μέσω PAYPAL (με λογαριασμό PAYPAL ή με πιστωτική κάρτα)

paypal

Αν έχετε ήδη λογαριασμό PayPal μπορείτε να κάνετε την αντίστοιχη επιλογή στους τρόπους πληρωμής. Αν δεν έχετε, και επιθυμείτε να ξεκινήσετε, μπορείτε μέσα από τη διαδικασία πληρωμής να πλοηγηθείτε στον ιστότοπο της PayPal, και να ακολουθήσετε τη διαδικασία εγγραφής της.

Το PayPal σας δίνει τη δυνατότητα να πληρώσετε άμεσα (χωρίς να διαθέτετε λογαριασμό) δίνοντας απλά τα στοιχεία της Πιστωτικής σας Κάρτας στην αντίστοιχη φόρμα του PayPal (για πληρωμή χωρίς λογαριασμό PayPal).

Προσοχή:
Η επιχείρηση δεν αποθηκεύει ή καταχωρεί στο σύστημά της αριθμούς πιστωτικών καρτών, CCV2, καθώς και ημερομηνίες λήξεως των πιστωτικών καρτών.